WERKEN BIJ AVIKO

Bij Aviko brengen we plezier aan tafels over heel de wereld. Hier zijn we trots op, omdat we weten wat er voor nodig is. We stoppen veel tijd, liefde en hard werk in onze aardappelen. Maar alleen door dezelfde aandacht te besteden aan onze mensen kunnen onze aardappelproducten een succes worden. Want zonder plezier in het werk, is er geen plezier aan tafel.

Het is het plezier dat het verschil maakt. Het is wat ons helpt nieuwe ideeën te bedenken, onze producten te verbeteren, nieuwe markten te veroveren en onze weg te vinden naar zoveel tafels en gezinnen over heel de wereld.

WERKEN BIJ AVIKO

Bij Aviko brengen we plezier aan tafels over heel de wereld. Hier zijn we trots op, omdat we weten war er voor nodig is. We stoppen veel tijd, liefde en hard werk in onze aardappelen. Maar alleen door dezelfde aandacht te besteden aan onze mensen kunnen onze aardappelproducten een succes worden. Want zonder plezier in het werk, is er geen plezier aan tafel.

Het is het plezier dat het verschil maakt. Het is wat ons helpt nieuwe ideeen te bedenken, onze producten te verbeteren, nieuwe markten te veroveren en onze weg te vinden naar zoveel tafels en gezinnen over heel de wereld.

Onze vakgebieden

Onze vakgebieden

PRODUCTIE

Elke week 34 miljoen kilo aardappelen omzetten in lekkere en aantrekkelijke producten.

TECHNIEK

Dankzij onze slimme fabrieken zijn we dé experts in het maken van frietjes.

ICT

We staan met beide voeten in de innovatieve ICT-klei. En als afdeling zijn we het kloppend hart in het hele proces van grond tot mond.

R&D

Vergroten van opbrengst, kwaliteit en veiligheid, verkleinen van verlies en brongebruik. Onderzoeken, testen en ontwikkelen met verbetering als doel.

KWALITEIT

Van veiligheid in de fabriek, hygiëne en milieu tot de krokantheid van de frietjes, kwaliteit heeft veel dimensies. We hebben aandacht voor allemaal.

MARKETING & SALES

Van marketing, relatiebeheer en services tot ideeën voor nieuwe producten, wij doorgronden de behoeften van klanten en overtreffen hun verwachtingen.

SUPPLY CHAIN

Een geoptimaliseerde productie, efficiënte processen, tijdige planning en vooral: het vinden van de juiste balans. Wij zorgen dat de keten niet hapert.

INKOOP

In beweeglijke inkoopmarkten, met natuurlijke grondstoffen en variabele tarieven, houden we de kosten laag en consumentenprijzen zo stabiel mogelijk.

FINANCE

Het gaat om financiële informatie waarmee we richting kunnen geven aan ons mooie bedrijf. Dit in een hectische markt en veranderende wereld.

HR

Bij de afdeling HR zorgen we dat we samen ook trots blijven. Door te bouwen aan een omgeving waarin iedereen zich gewaardeerd voelt en met plezier werkt.

SUPPORT

We groeien, nationaal én internationaal. Daarom willen we snel kunnen schakelen om op kansen in te spelen
meer vakgebieden

Blijf op de hoogte van nieuwe en relevante vacatures

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures