Frank Ronkes is verantwoordelijk voor inkoop van goederen en diensten. Van grote technische investeringsprojecten tot verpakkingsmateriaal, logistiek, energie en ingrediënten als groente en vis. Alles behalve aardappelen dus.
“Al vijftien jaar ga ik met ontzettend veel plezier naar mijn werk. Samen met een fijn team ben ik verantwoordelijk voor het tactische en strategische deel van inkoop. We zoeken de juiste leveranciers voor het juiste product, contacteren, contracteren en doen na aankoop nazorg bij onze leveranciers.”

"Onze klanten zijn van levensbelang."

“We zijn actief betrokken bij grote projecten. Zo zijn we verantwoordelijk voor de inkoop van een nieuwe fabriek in België. We volgen commercieel het gehele proces van specificatie-fase tot de bouw en nazorg, we zorgen dat er meerdere aanbieders aan tafel komen en kijken mee of alles klopt.”
“Ik vind het mooi om te zien hoeveel er bij Aviko mogelijk is. Ik kwam binnen als non product related inkoper, een half jaar later was ik senior inkoper en anderhalf jaar later was ik verantwoordelijk voor de afdeling. De waardering die ik hier krijg vind ik heel belangrijk. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de klant centraal staat. We zorgen ervoor dat we de juiste hoge kwaliteit inkopen, dat producten op tijd en in de juiste hoeveelheden beschikbaar zijn tegen de laagst mogelijke integrale kosten.”

Blijf op de hoogte van nieuwe en relevante vacatures

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures

Blijf op de hoogte van nieuwe en relevante vacatures

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures