Freddy Klavers houdt zich bezig met alles wat er in en rondom het vrieshuis gebeurt. Zo plant, organiseert en coördineert hij expeditie activiteiten, onderhoudt hij contact met productieafdelingen en stuurt hij vijf leidinggevenden aan.
“Mijn werkzaamheden zijn heel divers, op dit moment ben ik veel bezig met dingen regelen rondom het nieuwe vrieshuis. Onze huidige vrieshuizen samen hebben een totale opslag van 10.000 pallets, in ons nieuwe vrieshuis kunnen we meer dan 40.000 pallets kwijt. Hierdoor hoeft onze voorraad niet meer naar externe vrieshuizen en slaan we daarmee een stap in de keten over.”

"Veiligheid staat op één.”

“Iedereen werkt met man en macht om ervoor te zorgen dat we in april 2020 operationeel kunnen zijn. Ook tijdens dit project staat veiligheid op één, bij alles wat we doen zorgen we dat de veiligheid van onze medewerkers voorop staat.”

“Ik ben erg trots op dit project. Het is een ‘one Aviko’ project, er zijn zowel interne collega’s als derden bij betrokken.”

“Ik ben erg trots op dit project. Het is een ‘one Aviko’ project, er zijn zowel interne collega’s als derden bij betrokken.”

“Wat ik mooi vind is dat het niet uitmaakt welke functie je vervult. Of je nu als lijnoperator aan de productielijn staat, als heftruckchauffeur werkzaam bent in het magazijn of als lid van het managementteam je inbreng hebt in strategische beslissingen, elke medewerker draagt bij aan de gemeenschappelijke Aviko doelstellingen. Het management doet ook erg zijn best om iedereen te informeren over dingen die spelen binnen het bedrijf.”

"Iedereen draagt bij aan gemeenschappelijke Aviko doelstellingen.”

Blijf op de hoogte van nieuwe en relevante vacatures

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures