Mandy Cheung maakt het leven van haar collega’s een stuk makkelijker. Ze automatiseert processen, houdt zich bezig met software vernieuwingen en verwerkt verzoeken op het gebied van sales van collega’s vanuit alle locaties. Lange tijd deed ze dit in China.
“Ik ben afgestudeerd in de richting van accountancy maar ben door mijn kennis van de Chinese taal uiteindelijk voor Aviko in China terecht gekomen. Hier heb ik bijna drieënhalfjaar geholpen bij het implementeren van SAP-software. Deze software zorgt ervoor dat bijna alle informatie in één systeem verwerkt wordt.”

“Ik was niet thuis in de IT-wereld, toch heb ik in China softwaretrainingen gegeven.”

“Daarnaast heb ik daar samen met een collega ook het netwerk onderzocht en aan hand daarvan de netwerk infrastructuur aangepast. Ons doel was om daar verschillende IT-processen te verbeteren.”

“Ik was helemaal niet thuis in de IT-wereld, daarom vind ik het bijzonder dat ik in China uiteindelijk zelfs SAP-trainingen heb gegeven.”

“Ik was helemaal niet thuis in de IT-wereld, daarom vind ik het bijzonder dat ik in China uiteindelijk zelfs SAP-trainingen heb gegeven.”

“Dit laat zien dat je binnen Aviko veel kan leren en dat er ruimte is om te groeien. Inmiddels ben ik weer werkzaam in Nederland en ben ik hier bijvoorbeeld bezig met het automatiseren van contractbevestigingen. Zo’n project begint vaak bij een verzoek van een collega, pas na veel onderzoek en overleg wordt het daadwerkelijk uitgevoerd.”

“In China heb ik het verschil kunnen maken.”

“Met mijn werk heb ik veel impact. De IT-afdeling wordt vaak over het hoofd gezien, maar wij zijn onderdeel van de fundering van een organisatie. Zeker in China heb ik veel verschil kunnen maken, alles werd daar handmatig gedaan en nu hebben ze een geautomatiseerd proces dat veel werkdruk wegneemt.”
“Ik ben erg trots op dit project en ben blij dat ik nog goed contact heb met mijn Chinese collega’s.”

Blijf op de hoogte van nieuwe en relevante vacatures

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures