Marleen Lemstra is als HR-Business Partner binnen Aviko het eerste aanspreekpunt voor vragen van medewerkers en leidinggevenden. Zij adviseert en begeleidt dagelijks verschillende leidinggevenden bij HR vraagstukken.
“Het leukste als HR-business partner vind ik dat je leidinggevenden en medewerkers kunt ondersteunen bij zaken die er op hun pad komen. Ik heb een hele dynamische functie waarbij alle facetten van HR voorbijkomen. Iedere dag is anders en ik sta elke dag met andere mensen in contact. Dat maakt het werk heel uitdagend en leuk. ”

“Aviko geeft je echt veel vertrouwen en vrijheid om je werk te doen”

“Aviko geeft je veel vertrouwen en vrijheid om je werk te doen. Daarnaast zorgen ze er ook echt voor dat je je kunt blijven ontwikkelen. Ik ben bijvoorbeeld in 2017 begonnen als corporate recruiter en heb in de afgelopen jaren de kans gekregen om door te groeien binnen mijn HR-functie en te specialiseren als casemanager verzuim. Deze groei heb ik als heel positief ervaren en heeft mijn werkplezier alleen maar vergroot en het geeft mij ook echt een gevoel van vertrouwen.”

“Iedereen heeft een hart voor Aviko”

“De mensen die hier werken maken mijn werk ook echt leuker. Zo staat de deur altijd open en gaan we met respect met elkaar om. Mijn HR-collega’s hebben mijn groei gestimuleerd. Doordat wij een sfeer hebben gecreëerd waarbij je fouten mag maken en we elkaar altijd helpen, kun je jezelf steeds beter ontwikkelen. Ik vertel mensen tijdens hun sollicitatie dat we een informeel en no-nonsense bedrijf zijn met mensen met een hart voor Aviko. En dat is ook echt zo. De mensen zijn erg betrokken en dat maakt het ook extra leuk om voor Aviko te werken.

“Ik sta iedere dag met andere mensen in contact”

Blijf op de hoogte van nieuwe en relevante vacatures

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures

Blijf op de hoogte van nieuwe en relevante vacatures

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures