Plezier aan tafels over de hele wereld, daar zorgen we bij Aviko voor.

Als een van de grootste frietfabrikanten van de wereld bestaat ons werk uit diverse, uitdagende en interessante werkzaamheden. Waar zijn we vandaag mee bezig? Welke veranderingen zien we in het werkveld? En waar willen we morgen staan? Regelmatig bespreken diverse Aviko collega's de verschillende uitdagingen en ontwikkelingen in het vakgebied waarin zij werkzaam zijn.

Ben je ook zo dol op frietjes en heb je altijd al willen weten hoe het werk bij Aviko eraan toe gaat? Luister de podcast nu snel!

Aflevering 1

De huidige klimaatverandering heeft niet alleen een grote impact op de wereld, maar ook op de aardappeloogst. 2022 was een warm en droog jaar, wat ervoor gezorgd heeft dat de aardappeloogst erg tegenvalt. Caspar Maan (Productieleider) en Dick Zelhorst (Chief Global Supply Officer Aviko) bespreken in deze aflevering wat een tegenvallende oogst voor Aviko betekent en wat de verwachtingen zijn voor de aardappeloogsten in de toekomst zijn.

Aflevering 2

Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp op de agenda, ook voor Aviko. Hoewel Aviko al jaren bezig is met verduurzamen, hebben zij voor 2030 concrete doelen opgesteld om een groenere toekomst te kunnen waarborgen. Anouk Wentink (Sustainability Manager) en Sita Posthumus bespreken (Sustainability Officer Agro) in deze aflevering hoe Aviko zich bezig houdt met duurzaamheid en wat hun rol hierin is.

Aflevering 3

Veiligheid is voor Aviko een van de belangrijkste factoren in het werk. Frietjes moeten niet alleen lekker zijn, maar ook veilig geproduceerd worden! Bjorn Koehl (SHE Manager) en Marc Lieverdink (Coördinator veiligheid en milieu) bespreken samen hoe Aviko ervoor zorgt dat iedereen in de fabriek veilig hun werkdag doorkomen. Van de BEDENK-campagne totaan het verschil in veiligheidsmaatregelen van vroeger en nu.

Blijf op de hoogte van nieuwe en relevante vacatures

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures

Blijf op de hoogte van nieuwe en relevante vacatures

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures