Als storingsmonteur in opleiding houdt Sem Enke zich bezig met diverse storingen in onze fabrieken in Steenderen. Samen met zijn collega’s zorgt hij ervoor dat storingen snel gevonden en opgelost worden, zodat onze fabriek optimaal kan blijven draaien.

"Op dit moment ben ik nog in opleiding voor storingsmonteur. Ik loop dus vooral met mijn collega's mee om te leren over de diverse soorten storingen en de manieren waarop de storingen opgelost kunnen worden. Ik ben bij Aviko binnengekomen als mechanisch monteur en ben nu bezig met mijn omscholing tot elektromonteur. Ik ben niet de persoon die iedere dag achter dezelfde werkbank wil werken. Ik houd wel van wat uitdaging en het werk als storingsmonteur is erg onvoorspelbaar en divers. Ik heb de kans dus met beide handen aangepakt toen Aviko mij de mogelijkheid gaf om mijzelf om te scholen en aan het werk te gaan als storingsmonteur."

“Werken bij Aviko zit echt bij mij echt in de genen.”

"Ik ben geboren in Steenderen en werken bij Aviko zit echt in de genen van mijn familie. Zo heeft mijn opa 25 jaar als keurmeester voor Aviko gewerkt en mijn vader heeft 35 jaar als supervisor op de expeditie gewerkt. Ik reed vroeger ook als met vrachtwagenchauffeurs mee naar Aviko, dus als kleine jongen liep ik hier al rond."

"Het meeste plezier haal ik uit het draaiende houden van de fabriek. Gewoon met je nuchtere verstand de storingen onderzoeken en oplossen, zodat de fabriek op volle kracht kan blijven draaien. Ook haal ik veel plezier uit mijn collega's. Er is veel ruimte voor een geintje, dus dat maakt de werkdag extra leuk."

Blijf op de hoogte van nieuwe en relevante vacatures

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures

Blijf op de hoogte van nieuwe en relevante vacatures

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures