Als procesoperator in Rixona staat Steven voornamelijk op de schilafdeling en beheert hij, zoals de naam al zegt, de machines die de aardappels schillen. “Ik kies welke rassen aardappels er op de lijn gedraaid moeten worden, dus eigenlijk ben ik verantwoordelijk voor wat er op elk moment in de fabriek gebeurt.”

"Aviko geeft iedereen de ruimte om zich te ontwikkelen en groeien in zijn of haar carrière. Als jij wil leren, dan regelt Aviko dat voor je. Zo hebben ze mij de kans gegeven een opleiding te volgen om meer te leren over mechatronica, hierdoor kan ik mij door ontwikkelen als monteur in de fabriek. Een stap waar ik heel erg blij me ben."

“Mijn collega’s zorgen er echt voor dat ik iedere dag met veel plezier naar mijn werk ga”

"Mijn collega's zorgen er echt voor dat ik iedere dag met veel plezier naar mijn werk ga. We hebben veel lol samen en er gebeurt altijd wel iets waar ik heel hard om kan lachen. Er hangt een hele vrije sfeer. Je kan iedereen aanspreken, iedereen staat voor je klaar en er is altijd tijd voor een grapje. Daarnaast heb ik ook echt de leukste teamleider ooit. Hij zorgt ervoor dat iedereen zijn werk goed kan doen, maar ook dat de sfeer goed is. De groei die ik kan doormaken en mijn collega's zorgen er echt voor dat ik voorlopig nog niet wegga bij Aviko!"

Blijf op de hoogte van nieuwe en relevante vacatures

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures

Blijf op de hoogte van nieuwe en relevante vacatures

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures