Tolunay Aydas heeft binnen zijn carrière bij Aviko een enorme groei doorgemaakt. Ooit begon hij als stagiair Bedrijfseconomie, is hij doorgegroeid als jr. Human Resource Business Analyst en nu vervult hij de functie van Finance Business Analyst. Tolunay is de schakel tussen de verschillende plants en zorgt ervoor dat alle prestaties binnen onze fabrieken juist gerapporteerd worden.
“Er was veel behoefte om binnen de verschillende plants meer samen te werken. Voorheen werd er voornamelijk per plant gerapporteerd over de prestaties van een fabriek. Na het behalen van mijn master wilde ik mij verder ontwikkelen binnen de Operations, de functie als Finance Business Analyst kwam dus op het juiste moment. Het is nu mijn taak om plant overstijgend te rapporteren over de financiën en productiviteit. Een hele dynamische functie met veel verschillende uitdagingen.”

“Er was veel behoefte om meer samen te werken”

“Aviko geeft mij veel vrijheid om zelf met ideeën te komen. Aan het begin van mijn carrière heb ik de master in Controlling aan de Nyenrode Business Universiteit mogen volgen en Cum Laude behaald. Ik wilde mij graag verder blijven ontwikkelen en Aviko heeft mij die ruimte ook gegeven. Zo ben ik nu begonnen aan de Executive master in Finance and Control aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.”

"Nu moeten we nog met andere locaties bellen om informatie te verkrijgen."

"Nu moeten we nog met andere locaties bellen om informatie te verkrijgen."

“Ik kan mij hier echt constant blijven ontwikkelen. Naast dat ze hier opleidingen en cursussen faciliteren, zullen ze ook altijd meedenken met jouw carrière. De komende twee jaar kan ik nog verder groeien binnen de Operations. Zowel door mijn master als door mijn baan. Aviko ziet er echt de waarde van in om hun medewerkers verder te laten ontwikkelen. En dat maakt ze uniek.”

“Naast mijn baan volg ik een master”

Blijf op de hoogte van nieuwe en relevante vacatures

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures