Thijs van de Wiel is verantwoordelijk voor alle HR gerelateerde zaken in de fabrieken in Cuijk en Lomm. Hij houdt zich bezig met onder andere recruitment, let op verzuim, adviseert ploegleiders en zorgt voor opleidingen en ontwikkeling.
“Het is belangrijk dat een nieuwe werknemer goed terechtkomt. Daarom ben ik nu bezig met een onboardingproject. Dit wordt een app waarmee de nieuwe collega door de eerste honderd dagen bij Aviko wordt geloodst en op die manier goed kennis maakt met het bedrijf. Ik lever hiervoor content. Hierbij probeer ik echt vanuit het oog van een nieuwe werknemer te kijken.”

Als je bij ons wordt aangenomen, ga je direct naar de Aviko Academy.

“Ik ben daarom ook trots dat ik om de tafel ben gegaan met mensen uit de fabriek om in kaart te brengen wat zij graag anders zouden zien. Uiteindelijk is daar een mooi plan uitgekomen dat écht vanuit de mensen komt. Op die manier probeer ik het management en het personeel dichter bij elkaar te brengen.”
“Als je bij ons wordt aangenomen, ga je direct naar de Aviko Academy. Dit is ons eigen opleidingscentrum waar collega’s afhankelijk van hun functie tot wel vijf trainingen volgen voordat ze aan het werk gaan. Dit zijn voedselveiligheid en safety trainingen. Maar tijdens je hele loopbaan bij Aviko kun je hier terecht voor trainingen. Heel uiteenlopend van excel tot communicatie tot machinevaardigheid.”

Blijf op de hoogte van nieuwe en relevante vacatures

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures

Blijf op de hoogte van nieuwe en relevante vacatures

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures